Peru Ayahuasca Retreat omkostninger (jeg undersøgte 11 ayahuasca retreats)

How much does an Ayahuasca Retreat Cost in Peru
How much does an Ayahuasca Retreat Cost in Peru

Hvis du leder efter de bedste Ayahuasca Retreats i USA, Europa eller uden for Peru, men stadig i Sydamerika, læs vores bedste Ayahuasca Retreats guide.

Jeg kiggede på 11 Ayahuasca retreats i Peru og fandt ud af, at de varierer fra $121 – $286 USD pr. dag i pris med en gennemsnitlig pris på $166 USD p/dag inklusive overnatning, mad, ceremonier og nogle gange mere, da de varierer i, hvad der er inkluderet i pris. Som sådan bør din forskning tage højde for præcis, hvad du får for dine penge. Oven i omkostningerne ved retreatet ser jeg også på, hvordan du kan få en billigere flyrejse til og inden for Peru, som det ofte er nødvendigt.

Nogle rejsetips:

 • ** Peru har haft nogle politiske optøjer og turbulens for nylig. Det er stadig muligt at rejse dertil på trods af dette. **
 • **Priser, retreater og COVID-rejseoplysninger opdateret februar 2022 **

Indholdsfortegnelse:

Ikke kun prisen på tilbagetoget er vigtig:

Hvordan kommer du til retreatet?

Omkostningsmæssigt er prisen på tilbagetoget ikke det eneste, du vil overveje. At komme til selve Peru er også en variabel omkostning.

Mange mennesker vil rejse til Peru fra udlandet, og som sådan er flyrejser en vigtig overvejelse udover at vælge dit Ayahuasca-retræte.

Hvis du forsøger at minimere dine flyomkostninger, så er her et par tips.

 • Det er naturligvis vigtigt, hvor du køber dine flyrejser, men også,
 • være fleksibel med dato og
 • når du køber er også rigtig vigtige med hensyn til flyomkostninger.

Scotts Cheap Flights har nogle flere forslag til, hvordan du får en billigere flyrejse, herunder at booke tidligt, være fleksibel med din rejsedato og specifikke forslag, hvis du flyver fra USA. Du kan tjekke det ud her .

Bemærk, at der kun er én international lufthavn i Peru, at være i Lima, så hvis du flyver ind fra udlandet, så skal du gennem Lima.

Da der ikke er nogen Ayahuasca Retreats, som jeg har fundet i Lima, skal du rejse til andre dele af Peru. De fleste retreats er i Iquitos, Pucallpa eller Cusco. Som sådan bliver du nødt til at tilføje andre interne flyvninger til dine omkostninger. Iquitos er længst væk, så Cusco og så Pucallpa. Som sådan kan det at finde et retreat i Pucallpa hjælpe dig med at spare nogle flyomkostninger.

Star (lokalt peruviansk selskab) samt Viva og LATM flyver alle inden for Peru, så kig efter disse selskaber, når du booker.

Flyver du ikke? Hvis du allerede er i Peru eller et nærliggende land, behøver du muligvis ikke flyve. Du har et par muligheder for busser i forhold til ruter. Du kan bus hele vejen til din destination i Peru eller bare bus til en national lufthavn og derefter flyve internt til lufthavnen nærmest dit retræte. For eksempel, hvis du kommer fra Ecuador eller Colombia, kan du bus til Talara i det nordlige Peru og derefter flyve til Iquitos, eller hvis du i syd kan bus til Arequipa og derefter flyve derfra.

Kender du nogen, der har været på retreatet?

Sandheden er, at Ayahuasca er blevet meget populær, og folk i Peru ved det godt. Som sådan vil nogle af dem gerne drage fordel af dig. Ikke alle, men nogle.

Det betyder, at de kan overbelaste og underlevere eller bede om en masse penge for at tage dig gennem ceremonierne. I værste fald tager de dine penge, giver dig ceremonier med usikker praksis, og din sikkerhed er i fare.

En god måde at hjælpe med at reducere denne mulighed er at finde et retreat, som en person, du kender personligt, også har været. Det kan være sværere, end det lyder, men jeg tror, ​​at hvis du spørger bredt nok, kan du finde nogen, der har været et godt sted.

I stedet for dette, tjek anmeldelserne på deres websted, men endnu vigtigere Trip Advisor eller spørg i  Ayahuasca Reddit- gruppen om anbefalinger af anmeldelser af et bestemt tilbagetog.

Læs om min egen oplevelse med Ayahuasca:

Hvis du vil drikke Ayahuasca, hvor jeg gjorde, så tjek Santuario Huistin, som jeg nu arbejder med og tager imod bookinger på vegne af. Du kan læse om, hvordan mine oplevelser var der i nogle af mine rejserapporter,

Tabel over priser (pris for ayahuasca retreat):

Ayahuasca Retreats varierer i pris, men det er vigtigt at indse, at omkostningerne normalt vil involvere ikke kun selve ceremonierne, men også,

 • mad,
 • indkvartering,
 • eventuelt anden plantemedicin, og
 • forskellige turprodukter som besøg i lokale landsbyer, vandreture og muligheden for at se junglens flora og fauna.

Mange retreats er langt væk fra andre townships og skal derfor være altomfattende, men de tilføjer også værdi til deres tjenester, fordi retreatdeltagere også ofte er interesserede i at se junglen (eller bjergene) og miljøet, fordi det er unikt og interessant.

Liste over Ayahuasca Retreats:

Vigtige bemærkninger:

 • Jeg bad The Ayahuasca Reddit Group om at fortælle mig de forskellige faktorer, der gør et godt Ayahuasca Retreat , og de sagde, at de 4 vigtigste faktorer var,

  • Erfaren shaman(a),
  • En fridag mellem ceremonierne for at tjene penge og ikke forhaste processen,
  • små gruppestørrelser på omkring 10-12 personer. Nogle retreats har 30-35 personer, og det kan være irriterende, ubehageligt og måske endda farligt.
  • Og sidst men måske vigtigst er et retreat, som medicinsk screener dig for eventuelle helbreds- eller medicinproblemer. Ayahuasca blandes ikke sikkert med nogle medikamenter og sundhedsproblemer, så disse skal forstås, før du er sikker på, at du kan drikke Ayahuasca sikkert. Hvis du ønsker at få en idé om, hvilke ting du skal tænke på sundhedsmæssigt, så tag et kig på vores medicinske screeningsskema for Santuario Huistin, vi bruger.
 • Jeg har inkluderet ovenstående 4 kriterier i tilbagetrækningstabellen, så du kan se, hvilke der opfylder disse kriterier.
 • Ethvert tilbagetog, du går til, bør undersøges mere dybdegående end de oplysninger, der præsenteres i denne artikel.
 • De fleste af disse retreats vil have flere ting, som du gerne vil tage højde for. For eksempel er dem i nærheden af ​​Cusco mere tilgængelige, og nogle har læger, nogle pickups, nogle yoga og atter andre massage.
Pris pr. dag (USD) Pris (USD) Navn # Dage # Ceremonier Forventet antal personer Beliggenhed Mere info Screener de medicinsk? Erfaren Shaman Fridag mellem ceremonierne?
$121,50 $729 Santuario Huistin 6 3 10-12 (maks.) Pucallpa Ja, klik her for mere info Ja. Medicinsk screeningsskema her. Ja, årtier eller erfaring med 3 vigtigste shamaner uddannet i Shipibo-tradition fra Loreto-regionen i Peru. Ja, ceremonier man, ons, fre. Lør/sol af for at nyde junglen eller slappe af.
$121 $850 Kapitari 7 4 ? Iquitos Ja, klik her for mere info
$121 $850 Casa de la Madre 7 3 10 Pucallpa Ja, klik her for mere info
$135 $950 Marosa Healing Center 7 4 ? Iquitos Ja, klik her for mere info
$135 $950 (minimum) 5. Dimension 7 4 Ikke mere end 12 Loreto-regionen i nærheden af ​​Iquitos. Ja, klik her for mere info
$137,5 $1100 Takiwasi 8 4 cirka 15 Tarapoto Ja, klik her for mere info
$178 $1250 Ayahuasca Spirit Center 7 4 9 Pucallpa Ja, klik her for mere info
$189 $1700 Hummingbird Healing Center 9 4 cirka 12 Iquitos Ja, klik her for mere info
200 USD $1000 Amaru Spirit 3 5 10 Iquitos Ja, klik her for mere info
208 USD $625 (minimum) Etnikas 3 2 12 Sacred Valley nær Cusco Ja, klik her for mere info
$275 $3300 Lysets vejs tempel 12 6 13 (nogle gange mere) Iquitos Ja, klik her for mere info
$286 2008,5 USD Kawsay Rereat 7 4 ? Iquitos Ja, klik her for mere info

Specifikt for hvert undersøgt retreat:

At se på omkostningerne alene er en smule misvisende, da hver retreat tilbyder forskellige ting til prisen. Nogle har transport inkluderet, andre inkluderer aktiviteter og massage, mens atter andre har obligatorisk læge-“kasse” for de tilstedeværende og lægehjælp på stedet. Dybest set handler det ikke kun om pris at finde et Ayahuasca-retræte. Du skal finde det sted, der passer til dine behov, ønsker og budget.

Santuario Huistin:

Dette er et rustikt tilflugtssted med en kraftfuld Ayahuasca-bryg, ikke for sarte sjæle. Indkvartering er grundlæggende, men komfortable, maden er sund og enkel, ligesom en Ayahuasca Dieta bør være.

De er et af de eneste retreats, der opfylder 4 nøglefaktorer for at vælge et Ayahuasca-retreat. De er,

 • Du vil blive undersøgt, før du reserverer,
 • har meget erfaren shaman(a),
 • tag en fridag mellem ceremonierne og endda fri lørdag og søndag, hvis du gerne vil slappe af eller tage en tur i junglen,
 • og er i ceremoni med højst 10-12 personer.

Jeg ( Vinay Lal , forfatteren af ​​dette websted) arbejder med Santuario Huistin og tager forbehold på deres vegne, og screener dig medicinsk for sikkerhed og rådgiver om al logistik. Du kan tjene mere om Santurio Hustin med hensyn til dets placering, logistik, ceremonier, anmeldelser og mere på vores dedikerede side.

5 nætter, 3 ceremonier, al mad, returtransport fra Pucallpa, logistik såsom afhentning i lufthavn eller hotel, privat indkvartering for $729 USD.

Kapitari:

Kapitari Centret blev grundlagt i 1980 af shamanen Luis Culquiton, almindeligt kendt som Don Lucho. Don Lucho kommer fra en lang række af naturlige healere, men han opdagede planters helbredende egenskaber 

Kapitari hjemmeside – https://www.kapitari.org/

Casa de la Madre:

Gå i gang med dyb helbredelse og åndelig vækst omfavnet af vores skovmors arme. 

Vores rolige tilbagetogscenter ved søen ved bredden af ​​Ucayali fokuserer på dybtgående arbejde med Ayahuasca-planteånden styret af hænderne på dygtige shamaner, vores oprindelige slægtninge og lærerplanter i Amazonas-junglen.

Casa del la Madre hjemmeside – https://casadelamadreayahuasca.org/

Nogle ekstra bemærkninger om Casa de la Madre:

 • Tæt på Pucallpa (10 minutter), hvis det kræves for at være tæt på civilisationen.
 • Virker velindrettet.
 • Fokus på små grupper.

5. dimension:

Vi arbejder med utrolige mandlige og kvindelige Shipibo Shamaner. Vores livsændrende retreats ærer traditionerne for Shipibo-healere og oprindelige plantemedicin i et sikkert, støttende intimt gruppemiljø med ikke mere end 12 deltagere. Der gives individuel opmærksomhed før, under og efter ceremonier.

5th Dimension Website – https://the5thdimensions.com/schedule/

Nogle flere bemærkninger om 5TH Dimension:

 • Ayahuasca-ceremonier, blomsterbade, Nunu-, Kambo- og Sanaga-ceremonier,
 • Komfortable rene boliger,
 • Måltider, snacks & frisk frugt, te & frisk drikkevand,
 • Transport til og fra tilbagetog, 24 timers sikkerhed,
 • Monkey Island udflugt,
 • Guidede junglevandringer og stjernekiggeri på Amazonas.

Ayahuasca Spirit Center:

Sandheden i sagen er, at din rejse allerede er begyndt, uanset om du er klar over det eller ej, ved at forkynde for universet, at du er seriøs og klar til at forandringen finder sted. Det er med et åbent hjerte, at vi byder dig velkommen til Ayahuasca Spirit Healing Center, hvor vi er forpligtet til at arbejde med pasajeros  (rejsende)  , som leder efter en tilpasset 1-til-1 healingsoplevelse. Vores berømte  shaman Wiler Noriega Rodriguez  vil byde dig velkommen i hjertet af Amazonas regnskoven i  Limongema, nær Pucallpa (Peru)  på et af vores intime retreats. Wiler er tidligere kendt som shamanen på #1 Ayahuasca Center i Iquitos, Peru.

Ayahuasca Spirit Center – https://ayahuascaspiritcenter.com/

Nogle flere bemærkninger om Ayahuasca Spirit Center:

 • Internet, hvis du virkelig har brug for det (anbefales ikke, men nogle kan lide denne mulighed). Brug det ikke til Facebook, jeg mener til nødsituationer.
 • Har el.
 • Professionel hjemmeside med god info.
 • Online booking, så du behøver ikke at tage så mange kontanter med dig, mens du rejser (dvs. sikrere).

Etnika:

Hjemmesiden blev lavet på tidspunktet for skrivning af denne artikel, men du kan selv besøge dette link .

Lysets vejs tempel:

The Temple of the Way of Light er et traditionelt plantemedicinsk shamanisk helbredelsescenter beliggende i den peruvianske Amazonas regnskov, der tilbyder intensive ayahuasca-retreats med kvindelige og mandlige Shipibo-healere. Vi er dedikerede til at give vores gæster mulighed for at drage fordel af Shipibo-folkets ældgamle helbredende visdom og til at hjælpe denne unikke kultur med at bevare sin viden og identitet i det 21. århundrede.

Temple of the Way of Light Website – https://templeofthewayoflight.org/

Kawsay:

Hos Kawsay Ayahuasca Retreat udfører vi kraftfuldt arbejde inden for vores Ayahuasca & San Pedro-ceremonier. Vi er alle autentiske shamaner: Trunco ​​Don Romulo Ayahuasquero, Maestro Ayahuasquero Don Winister og Huachumero William Menech. Tilsammen har vi over 100 års omfattende shamanistisk healingsviden, spirituel erfaring og praksis indenfor Ayahuasca og San Pedro shamanisme.

Kawsay hjemmeside – https://kawsayretreat.com/

Amaru Spirit:

Amaru Spirit er et familieejet naturmedicinsk holistisk helbredelsescenter beliggende i Amazonas regnskoven, en halv times bådtur uden for byen Iquitos. I 2008 begyndte vi vores mission med en enkelt intention: at skabe et sikkert holistisk fællesskab, der er egnet til genoprettelse af sind, krop og ånd. Dette arbejde er vores passion og kald.

Vores specialbyggede facilitet er designet til at sikre maksimal komfort for vores gæster i denne transformative proces, som rejser fra hele verden specifikt for at adressere toksicitet=fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt, afbrudt forbindelse, disharmoni og utilpashed . Vi skaber et behageligt rum, fordi afgiftning af systemet til tider kan få os ud af vores komfortzone. Vi er her for at anbefale protokoller og guide hver unikke individuelle proces for hvert unikt individ. Det er din proces, du ejer den, vi er her for at vejlede den, hvis du har brug for hjælp, og vi er overbevist om, at en størrelse ikke passer til alle.

Amaru Spirit-websted – http://www.amaruspirit.com/

Hummingbird Healing Center:

Hummingbird Center omfavner behovet for at omfatte de fysiske, følelsesmæssige, energiske og spirituelle aspekter af healing, såvel som at forstå og ændre negative konditionsmønstre i vores tanker og trossystemer. I det shamanistiske syn på sygdom har fysiske og psykiske problemer deres kilde i negative tankeformer, en afspejling af ens åndelige bevidsthedstilstand. Sygdom er en effekt af disse forvrængede tanker. Ugunstige tanker opstår i det bevidste sind og holdes derefter i underbevidstheden, hvorfra de kan overføres til den fysiske krop. På grund af dette skal ægte helbredelse altid begynde på det åndelige niveau. Fra ens spirituelle aspekt til det underbevidste niveau af det fysiske, kan dette dybe niveau af sindet så slette de negative tankeformer og følelser, det rummer, såsom vrede og frygt, erstatte dem med lys. Dette er, hvordan årsagen til sygdom håndteres, og hvordan al sand helbredelse opnås, og vores ayahuasca-retreats afspejler disse overbevisninger om helbredelse.

Hummingbird Centers hjemmeside – https://hummingbirdhealingcenter.org/

Takiwasi:

Retreats/diæter arrangeres på månedsbasis … for grupper på omkring 15 deltagere. Personer, der ønsker at deltage, skal igennem en evalueringsproces, der giver os mulighed for at vide om dine medicinske og psykologiske tilstande. Dette er en terapi, der anbefales til alle, kvinder og mænd, der søger  at helbrede følelsesmæssige/psykologiske/åndelige sår, og som leder efter et introspektionsrum  til at komme i kontakt med sig selv. Retreatet/Diæten er velegnet til alle, der befinder sig på et afgørende tidspunkt i deres liv, som har brug for at træffe beslutninger, for at overvinde en form for følelsesmæssig, spirituel eller energisk blokering, eller som blot ønsker at gå ind på en personlig udviklingsvej.

Takiwasi hjemmeside – https://takiwasi.com/en/retiro01.php

Marosa:

Marosa er et fuldt integreret lægeplante-retreatcenter, der fokuserer på at helbrede alle aspekter af det menneskelige system. Vi sigter mod at give patienterne en holistisk og pædagogisk tilgang til plantemedicin. Centret drives af en indfødt Shipibo-familie og tilbyder en bred vifte af plantebaserede terapier. Centret skaber en balance mellem moderne komfort uden forstyrrelser, der understøtter en dyb forbindelse med naturen. Marosa er ikke et luksusbaseret center og investerer ikke i luksusfaciliteter. I stedet investerer vi i healere med ekstraordinære færdigheder for at give dig det bedst mulige resultat. Men vi forstår vigtigheden af ​​at give vores patienter vestlige brusere, toiletter og senge.

Vi holder grupper til omkring ti personer for at yde tilstrækkelig pleje 24 timer i døgnet. Der er meget at lære og forstå om plantemedicin, som ikke vises for den vestlige offentlighed, og mange centre fokuserer udelukkende på Ayahuasca. Vi sørger for en stringent ceremoniplan på fire om ugen. Når man slanker sig på masterplanter, kan dette være meget udfordrende for dem, der leder efter en turistoplevelse. Vores center er bygget til dem, der søger dyb helbredelse på alle niveauer og dem, der længes efter at lære om plantemedicin, spirituel udøvelse og shamanisme.

Marosa Healing Centers hjemmeside – https://www.marosahealingcenter.com/

Dream Glade:

Kom til Dreamglade Ayahuasca Retreat så længe du vil, hvad enten det er for blot en uge eller endda for en måned eller to….

Dream Glade hjemmeside – https://www.dreamglade.com/services/retreat-services/

Dream Glade inkluderer:

 • Gratis, komfortabel 4×4 transport til og fra healingscentret
 • Tre Ayahuasca-ceremonier om ugen (man, ons og fre)
 • Blomster-/plantebade
 • Individuelle healingssessioner med vores shamanistiske healere
 • Naturlig sauna/sved lodge (2-3 gange om ugen)
 • Alle måltider
 • Komfortabel indkvartering og rastepladser
 • Moderne badeværelser og brusere
 • Gratis yogatimer (2-3 gange om ugen)
 • Spansk/engelsk oversættelser
 • Gratis vaskeservice
 • Sø til svømning og junglevandringer
 • Omfattende bibliotek på stedet
 • Gratis ‘Mapachos’ (naturlig jungletobak)
 • Rådgivning for bedre at hjælpe dig med at forstå den proces, du gennemgår

Sanken Nete:

Sanken Nete er forankret i den gamle Shipibo-tradition og viden om plantemedicin. Centret blev grundlagt af Shipibo Healers og  Maestra  Elisa Vargas Fernandez . Centret ledes af Elisa og hendes familie og er en vital del af det lokale Shipibo-samfund. Mens vores retreats er centreret omkring Ayahuasca-ceremonier, tror vi på en holistisk tilgang, der inkluderer forberedelse til oplevelsen, introduktion til de forskellige medicinske og hellige planter, praksis med “diæt” (“diæt”) og en vej til integration af budskaber og den indsigt, man får i hverdagen.

Sanken Nete hjemmeside – https://www.sanken-nete.org/

Mai Niti:

Velkommen til Mai Niti, vi er et familiedrevet ayahuasca- og plantemedicin-healingscenter med base i San Francisco, et indfødt Shipibo-samfund i Amazon Jungle-regionen i Peru [rediger: Pucallpa area od Peru] . Ayahuasca og andre plantemedicin har deres oprindelse i disse lande, ligesom Maestros Leonardo og Lucila. Familien har arbejdet som curanderos (healere) i mange generationer og har en dyb dybde af forfædres visdom og viden med hensyn til planterne og helbredelse. Deres mål er at vække dig til dit sande potentiale ved at udvide din bevidsthed og heale dit sind, krop og ånd.

Mai Niti hjemmeside – https://www.mainiti.org/

COVID-rejserestriktioner i Peru:

**Dette blev skrevet i februar 2022 – se nedenstående link for aktuelle restriktioner**

 • Passagerer skal bære to ansigtsmasker på fly til Peru og skal udfylde en erklæring inden rejsen. Alle passagerer til Peru på 12 år eller derover, hvis endelige destination er Peru, skal vise bevis for vaccination modtaget mindst 14 dage før boarding, ellers kan de vise bevis for et negativt resultat fra en COVID-19 PCR (molekylær) test, udstedt en højst 72 timer før flyets afgang. Personer under 12 år må kun være uden COVID-19 symptomer. Disse regler kan ændres med kort varsel. Indrejse for udenlandske statsborgere, der rejser fra Sydafrika, eller som har mellemlandet i Sydafrika inden for de seneste 14 kalenderdage og ikke opholder sig i Peru, er forbudt indtil mindst den 12. december 2021. Bemærk venligst, at alle voksne skal vise bevis for vaccination, når de kommer ind i Jorge Chavez internationale lufthavn i Lima for at forlade Peru. Andre lufthavne i Peru kan håndhæve det samme krav. Karantænekrav
  Indtil mindst 12. december 2021 skal alle peruvianske statsborgere og udenlandske indbyggere i Peru, der rejser ind i Peru fra Sydafrika, eller som er mellemlandet i Sydafrika, isolere ved lov i deres hjem, krisecentre eller indkvartering i 14 kalenderdage efter ankomsten til Peru.
  Enhver, der viser COVID-symptomer ved ankomsten til Peru, inklusive personer under 12 år, skal isolere sig ved lov.

Disse oplysninger er taget fra Safety Wing Travel Insurance Company, som holder opdateret information om dette. Du kan se den seneste information her.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments